FanToken

TRA ( TrabzonSpor ) Fan Token

Taraftar jetonları nedir?
Jetonlar genellikle sahiplik kanıtını veya hatta üyeliği temsil edebilen varlıklardır. Belirteçler zaten çok çeşitli amaçlar için kullanıldığından, en yaygın olanı şu anda Ethereum ve bunların ERC standart belirteçleri olan belirteçleri desteklemek için yerel niyetle birçok özel blok zinciri geliştirilmiştir. Socios.com, öncelikle futbol (futbol) hayranları için, kullanıcıların kulübe özel Taraftar jetonları alarak destekledikleri kulüpleri etkilemek için oy hakları elde ettikleri bir uygulamadır.

Taraftar jetonları nasıl çalışır?
Chiliz ($CHZ), chiliZ ve Socios.com platformu için dijital para birimi olarak hizmet veren Ethereum blok zincirinde bir ERC20 yardımcı program belirtecidir. Platformlarını başlatırken, diğer spor blok zinciri girişimlerinin yanı sıra, yeni bir token kategorisi ortaya çıktı: Taraftar Token. Socios.com platformuna girdikten sonra, henüz açıklanmayan kulüp ortakları, Taraftar Token Teklifi (FTO) olarak adlandırılan şeye ev sahipliği yapar. Taraftarlar, Taraftar Tokenları elde etmek için bir kripto para birimi değişimi yoluyla $CHZ satın almalıdır. Bu tokenlar — bir takıma veya kulübe özel —  şifreli bir oylama defterine ve üyelik hakları sahipliğine erişim sağlayan sınırlı, dijital bir varlıktır.

Trabzonspor Hakkında
Türk futbol tarihinin en çok madalya kazanan kulüplerinden biri olan Trabzonspor, geçtiğimiz sezon 6 Süper Lig şampiyonluğu ve ikinciliği elde etti. Trabzon merkezli kulüp ayrıca 9 kez Türkiye Kupası ve 8 kez Türkiye Süper Kupası kazandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu